8/02/2010

Port Dickson with love.

weekend yang lepas sangat menseronok kan sebab dapat bercuti bersama housemate yang memang superb fun dan paling sporting. walaupun hanya
pergi PD, tapi bestnya mengalahkan pergi Pulau Perhentian tau. heee
we are staying at Bayu Beach Resort with help from papa. jimat kos lah kan.
unfortunately, the service worst than suck. everything just great, the apartment,
the view, the rate but not the service. malas nak cerita benda bodoh ni lah.
mari kita terus ke entri seronok seronok. :D





pemandangan dari apartment. cantik kan? tapi kami tak mandi dekat sini.
sebab dah tawar hati sangat dengan tempat ni. jadi kami pergi mandi dekat
Teluk Kemang, takde jauh pun, dalam 10minit pun boleh sampai :)

best sangat sebab kiteorang mandi dari pukul 10.30pagi sampai dekat nak
pukul 2ptg.muka memang hitam sangat lah kan. naik banana boat, main bola lah.
hehe memang sangat seronok. lepas tu Mila kena ngorat dengan lelaki hensem.
boleh cari jodoh jugak kan kalau pergi bercuti ni. dan yang paling best waktu buat
bbq padahal semua pun tak reti, main bantai jer nak buat tu. nasib baik ada sorang
makcik ni tolong cakap macam mana sumer. hehe best best.
jom tengok gambar jer lah k.

































sorry sebab tak update dah terlampau lama. malas adalah kunci utama. salahkan
malas . HAHA :D

p/s : ade orang yang tak dapat hadiah lagi? parcel lost tuuuu. takpe nanti saya
ganti yang baru tau... tungguuuuuuu

2 comments:

lassiegewdix said...

wah . beshnye bbQ !
huhu

arekymz membuyau said...

bunuh malas tuh!
mmg malas la punce utame..
hehehe..
mase korg berbeku malam tu bnyk nyamok x?
eh..
dah bosan la PD..
asek PD je..
tempat laen la plak...

Followers