8/27/2010

This thing that we called life. :)


kawan - kawan hari ni i balik rumah :) hari selasa nanti baru balik Shah Alam
balik.and secara rasminya i akan ponteng kelas pada hari isnin tuuu. supposely
i ada kuiz TAX tau pada hari isnin tu, but i dah cakap kat lecturer and she said
its okay i can do it on Thursdayyy. yahooooo :)) *double smile*

kawan - kawan, kat sini i nak cakap satu benda, kita jgn takut n malu nak
bertanya.sebab kadang-kadang perasaan malu/takut kita yang tak tentu pasal
tu akan membuatkan kita tak dapat apa yang kita nak. contohnya macam i tak
dapat nak datang kuiz TAX ni kan. i know the reason i cant come is so stupid
and maybe you think its useless to talk to your lecturer about your stupid
excuse kan? but why dont you give it a try? but you have to use nice and
reasonable word. firstly say sorry and let her know that it is your fault, but
then try to convince her that it will not happen in the future. im not coming to
that quiz not because im lazy or what, but i really cant make it. papa already
bought the ticket. and i will never let papa down! then my lecturer understand
the situation tau. and she let me do the quiz later. *duoble happiness*
senang cakap,semua masalah ada jalan penyelesaian, kita yang kena
pandai cari.

dan lagi satu kawan-kawan, dont make things complicated. :) 
kalau ada problem,cuba try pk elok2. jangan main sembur je tau.
ok dah lah. malas nak type.bye semuaaaaaaaaaa <3 <3


2 comments:

lassiegewdix said...

wah ! cuti panjang :)
bley update byk2 .
HAHA . miss yu lorh . wink2 ^-^

Azman Md Safiee said...

Musafir HomeTown Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

Followers