9/06/2010

kawan - kawan lama.

Hari selasa lepas berbuka puasa dengan kawan-kawan matrik. tak ramai
pun. sebab kami tak plan for big gathering. just rasa rindu sangat2 nak jumpa.
padahal bukan jauh pun, dekat UPM je dieorang tu. tu pun susah sangat nak
jumpa. jadi, hari selasa hari tu ( merdekaaa day ) saya, aton, siti, ross, acik,
azwa dan bf aton hehe berbuka sama di KAYU. ya Allah, saya rasa mcm sgt
spoil lah sebab kereta ada masalah time tu, dan KAYU is not the best place
to eat actually ( kalau terlalu ramai org ). geram sangat sbb mcm makanan
takdelah superb just biasa-biasa je. but we had fun. :))



















supposedly after makan semua, nak pergi sunway untuk main bowling. but i dont
know why. rasa macam penat, pening sangat2 sampai tak larat nak bersuka ria,
actually kalau nak ikutkan hati, nak balik tido je. but dieorang dah  datang Shah
Alam all the way from UPM takkan nak balik rumah je kan? i bawak dieorang
pergi Plaza Alam Sentral yang memang takde apa tu. haha untuk main bowling but
i tak main memang serious rasa tak sedap badan. rasa terkilan sangat sebab tak
bawak dieorang tempat best2. i promise next time akan bawak dieorang tempat
best2 and this time i yang akan pergi sana. promise! i love them tak berubah walau
sikit pun since matric. love youuuuuuuu :))

1 comment:

acik said...

gulp! touching lah red! haha.. nnt tunggu kau datang UPM plak kitrg bawak ronggeng tempat2 best sana.. hehe! ^__^
p/s: don't worry! kami orang tak ada Plaza Alam Central Shah Alam.. haha~

Followers