9/07/2010

Kisah orang kuat nuffnang dan kisah orang tak kuat nuffnang.

 P/S : I DONT KNOW IF THE PERSON I TALK IN THIS 
ENTRY SAME WITH THE ONE PEOPLE TALKING ABOUT EH.

satu hari i terbaca satu blog. terkejut jugak dengan sikap terlampau terbuka beliau.
menghentam orang yang kuat bernuffnang dan orang yang nak naikkan trafik blog.
dia kutuk pasal orang yang update blog  4 5 kali sehari dan dia kutuk tentang entri
orang yang asyik bercerita pasal nuffnang dan pasal nak naik kan trafik atau nak
famous kan blog. bagi saya sejujurnya, if its annoy you that much, just dont read
their blog and dont ever link them. for me lah. dan secara jujurnya, sometimes i
do feel eh dia ni asyik nak famouskan blog dan cakap pasal nuffnang je.
but its their choice. biarlah kan. lain lah kalau dia ada menyusahkan i dari segala
segi baru lah i rasa nak marah sangat ke apa. tapi, dieorang buat sesuatu dan tak
pernah menyusahkan sesiapa and i think its okay.

i just tak berapa suka cara sesetengah orang nak tunjuk bagus. nak tunjuk
mereka sangat cool dengan mengcondem orang lain. dengan bangga berckp
yang mereka tak macam ni tak macam tu dengan cara tersirat. tak sukaaalah.
i bukan lah fanatik nuffnang. tapi i suka lah nuffnang. nuffnang dah bagi i duit
banyak dah. tu sebab i suka sangat. apa salahnya kalau orang lain nak maju
jugak kan dengan nuffnang. if its the easiest way to get money without have
to work SO HARD why not? mestilah people eager to do that. ask yourself.
and before you pointing your finger, make sure its clean. i notice you had
published your entry with your nuffnang unique visitor and had write about
how to make your nuffnang work ( if im not mistaken ). so what that all about?
HAHA its funny bebeh. anyway, i dont have any hard feeling here. and
harap sesiapa jangan lah sentap. its blogging baby.

 and yes. this entry is for someone specific. KAHKAHKAH


7 comments:

tiefazatie said...

btol..ikut sukahati la kan2..blog masing2..jaga hal masing2..hihi

fyka said...

btol tu diana,yess i taw sape coz pon ada terbaca...&& i pon rasa mcm mana yg u rasa...geram pon ada kan..

hudhud said...

lawa layout blog baru hehe.
thats y la. itu la i nak cakap. you nak kritik orang, you rasa annoy ke, u cakap je la. but perlu ke nak menghina bagai. come on la, i pun pernah kritik blog yang ada music kat page tapi takdela sampai nak menghina ke apa.
dia ingat dia taiko ke bila cakap macam tu ? malaysia tak patut ada rakyat macam ni. yang suka dengki dgn apa org lain nak buat.
one more thing, dia ckp dia tk suka org kejar traffic. dia bodoh ke apa ? dgn buat entry condemn org lain tu sah2 dia kejar traffic. sohai punya orang haha

zahidah dihaz said...

look like i tertinggal story...

aku_gayahspears said...

hakhakhak akak Dieana (^_~) besalah tu... blog hak mlik masing2 kn... biarlah dorang.. asal bahgia..kahkahkahka

cha said...

i pn dh baca blog dia.i komen gak ckp kalau tak suka tak pyhla baca kan.heh entahla lain org lain cara kan

starzieti said...

betowl2..:)

Followers