9/19/2010

Rahsia Anugerah Juara Lagu 2010

 
tak tahu lah ini kebetulan atau agenda sesetengah pihak. mungkin artis-artis yang
terlibat ni tak perasan pun tentang semua benda ni. sebab tak semua pun tahu,
i sendiri pun tak tahu, tengok ni baru lah tahu. cuma kita ni sebelum buat apa2
kena lah tahu apa yang baik dan apa yang buruk. sekarang ni banyak sangat
benda2 yang tak elok berlaku. yang boleh membawa kepada terpesongnya
akidah seseorang. hiburan pun melampau-lampau. malas nak cakap banyak 
sebab kadang-kadang kita tak perasan apa yang kita buat.

tapi apa yang penting i rasa adalah niat dan tujuan seseorang lah. kalau takde
niat nak ke arah merosakkan kan akhlak ni maybe ok lah. entahlah tak tahu
nak cakap dan explain pasal benda ni semua sbb kita pun tak tahu dan apa
yang saya boleh cakap adalah LU PIKIRLAH SENDIRI hehehehe


5 comments:

hudhud said...

Actly mcm ragu2 kan pasal AJL 2010 ni ? Byk sgt benda iluminati dalam tu. Tapi tatau la kebetulan atau apa.
tp mcm u cakap la. yg penting niat :)

yAtie.sB said...

Amin..
Semoga ALLAH Menyelamatkan kita.

Baru sedar & tahu jugak dgn info nih..
Thanks sharing.
nk linkkn leh?

chocolate said...

Ya allah takut pulak i bila tengok video you tu ;O

Masa tgk juara lagu that day xperasan langsung benda tu sume.

dianna said...

hudhud : memang. kadang2 byk sgt benda yang macam ni. tak larat nak tgk dh hehe

yatie : yer boleh :)

chocolate : i pun tak perasan, tp pasal the red lady tu, kalau kita tak tahu pun, tp secara logik tgk pun mcm pelik. kenapa mesti ade org2 hitam kat belakang menari2 kan?

chocolate said...

Itulah it can be a coincidence too since sekarang ni memang kebanyakkan org melayu mudah terikut budaya barat! but kalau kebetulan, macam banyak pulak similarity dgn benda xelok. haha.

Anyway, selamat hari raya! :)

Followers