9/12/2010

Selamat Hari Raya :)

ini entri meminta ampun dan maaf. menyusun sepeuluh jari tangan dan kaki. :)



seperti yang anda lihat di atas, my raya sangat BLAST :)) raya kali ini banyak sangat
mercun dan bunga api. sebab previous stock tak habis lagi. before ni, i sangat malas
nak main segala mercun atau bunga api, tapi raya ni i MAIN DENGAN HEBAT.
rupa-rupanya sangat besttttt weh wa cakap sama lu. main mercun apa takleh ckp lah.
nanti polis tangkap. hehe ok entri baju raya duit raya semua tu nanti lah kalau ada
kelapangan yer.

dikesempatan ini, saya dan keluarga ingin memohon maaf di atas segala kesilapan dan
keterlajunran kata secara sedar dan tidak. segala perbuatan yang menyinggung hati
dan perasaan, segala perangai yang annoying dan tidak disenangi. segala makan dan
minum mintak dihalalkan. secara jujur saya cuba menjadi yang sempurna tetapi telah
ditulis, tiada siapa yang sempurna. dengan itu sekali lagi, saya dan keluarga ingin
memohon ampun dan maaf di atas segala apa-apa kesalahan yang dilakukan secara
sedar dan tidak sedar. selamat hari raya. semoga raya ini penuh dengan kegembiraan.
:)

3 comments:

eqbalzack said...

seronok tgk budak2 beraya...rasa nak jadi budak2 pulak...hehe

Liquid said...

Slamat hari raye..!! =)

@ku d! sin!e said...

selamat hari raye,,,

Followers