11/04/2010

Irine nadia marcello macam bagus!

memang dia bagus pun. sopan santun lemah lembut. seriously tak ingat
sejak bila kenal irine. tak ingat macam mana kenal irine, tak ingat
langsung. tak tahu kenapa. mungkin sebab hilang ingatan, tapi irine
adalah satu-satu perempuan dan kawan paling cantik yg tak sombong
langsung. i mean she is model, use to be on magazine, but tak sombong.
selalu tegur i dekat fb dan selalu cakap perkara yang baik-baik je.


i know this one model lah. model lah sangat. ya Allah, tapi serious
sombong. pretend to be friendly tapi kita boleh sense yang dia tu
sombong. biarlah rahsia kan siapa orangnya. sebab karang satu
pasukan pulak datang serang blog ni. and kalau semua orang nak tahu
i bukan cakap sebab dia tengok fb or blog ok. i cakap sebab i sendiri
pernah berurusan dengan dia tu!

balik semula kepada cerita irine nadia yang macam bagus ni hehe jangan
marah irine. i do this blog entry bukan sebab nak tarik perhatian ke
apa, tapi sebab nak bagi tahu dekat semua orang yang i bangga sangat2
dengan irine. i do manage to read her blog when she update and i do
know that she really toward her family. family oriented lah senang ckp.
sangat-sangat. dengan abang, kakak, ayah and emak terutamanya. i tahu
everyone pun sayang family, tapi i rasa dia dapat kekalkan kerendahan
diri dia sebab didikan dari keluarga lah. tak percaya tengok Hanis Zalikha.


and lagi satu saya bangga sangat dengan dia, sebab walaupun dia
bertudung, she can do whatever she one. she can style whatever style
she one. there is no limit. sangat sukaaaaa :) and one more thing yang
i perasan pasal irine adalah, dia kalau dia nak apa-apa, dia akan usaha
sendiri. dia akan buat sesuatu lah untuk dapatkan apa yang dia nak,
dan lagi satu tak malu bertanya.

and lastly, akak harap irine takkan pernah berubah menjadi orang
lain untuk selamanya. jadi lah diri irine yang sekarang please. :)

love,
kak dianna

10 comments:

Arief Arf said...

bagus la tak sombong.
setengah orang bila dah naik jadi sombong.
its good to always remember the roots.
X)

RoSeNoi♥A'n'L said...

Ya.. Noi pun suka baca blog dia.. she's famous jd segan le plak nak mengomen2 kat kotak msg.. hihihi..

dia cantik & friendly.. I like her!

murnimahyum said...

ye~
murni pn suke cara die..
die b'tudung tp ade style~~ :)

Lisa said...

hohoooo, minat cara diaa! betoll! tak sombong langsong!

aNiSa hANg tUaH said...

comel la irine ni
heee
mate bulat bulat

cik EPAL said...

title manakutkannnnn. ahahaha.

yeah suka sangat kat dia. =)


saya suka kat awk gak *bodek nak dapat shawl free. ahaha

aion said...

Betul irine tak pernah nak sombong. May Allah bless her always :)

░♥si lampu neon♥░ said...

TOKOJOT DEN HEHEHE...

Irine Nadia MaRceLLo said...

;) ;) ;)
thanx a lot kak ;)
hope ukhwah kita sntiasa terjalin n dapat keberkatan daripadaNYA ;)

mmuuaah! :)
thanx untuk entry nih ;)

♥cutebabygirl♥ said...

dah lama kenal irine jugak :)

Followers