11/05/2010

Memalukan betul! Cuba tengok ni.

assalamualaikum :)

ini semua saya dapat daripada google. sebab tengah nak cari gambar
photoshop banner. tiba-tiba keluar gambar-gambar ni. kelakar dan
comel gila. daripada luar negara dan dari Malaysia pun ada juga. meh
kita tengok macam mana dieorang photoshop gambar-gambar ni
semua kononnya nak impress kita, sekali fail weh. malu gila gua. HAHA

kelakar gila yang ni. kenapa orang lain kecik sangat?
 

sebenarnya budak ni pegang apa?


hahahahahhaa tengok tangan dia.


bahu perempuan tu dah hilang. 


siapaaaa pegang tangan diaaa? hahaha

okay sorry kalau ada yang tak suka. saja nak suruh semua orang senyumm
lebar-lebar pagi ni. okay semua satu dua tiga senyum :D



3 comments:

syufaa said...

hahaha..pelik2 jekkk!

Lisa said...

hahahaha, kelakar lah plakkk! ni semua kerja nak edit gmbr tak jadik lahh ni. huhu

murnimahyum said...

hahaha...
kelakar~ :)

Followers