11/02/2010

Siapa nak Iphone4 secara percuma boleh join ni.

assalamualaikum :)



pada siapa yang dah tahu ni, lucky you sebab kamu tahu awal. dah boleh nak
cari partner awal-awal. tapi, pada siapa yang belum tahu. boleh lah try cuba
sekarang. mana tahu, murah rezeki, dapat lah iphone4 sebijik. bukan tu jer,
ipod, kamera, macam-macam lagi hadiah best2 korang boleh dapat tau. ok
first of all, korang boleh pergi cari CIMB Malaysia dekat facebook. dan 
macam biasa, kalau nak join apa-apa mesti kena like dulu. klik like cimb 
malaysia :)

then kauorang boleh pergi click dekat tab yg tertulis 2goodtobetrue dan just
ikut sahaja stepnya. secara random, caranya macam ni. pilih dua hadiah yg
paling kauorang rasa best dan sangat nak. dan klik button next. fill all the details.
ok ni semua pun orang tahu kan? but the other part is, you all kena cari partner
untuk pair dengan korang. kiranya kalau korang menang ( aminnn... ) korang
akan dapat 2 bijik iphone4 dan macam biasa satu untuk kamu, satu untuk
partner kamu. best tak? siapa nak bagi iphone4 percuma sampai 2 bijik weh?


dan kalau korang nak cari partner, bukan senang lenang tau. kadang2 ada
yang tak faham dan ada yang just ignore the invitation. so, korang kenalah
explain dulu. sebab partner korang tu pun kena join jugak this 2goodtobetrue
thingy untuk membolehkan dia pair dengan korang. atau cara lagi mudah,
boleh invite saya. link pair korang tu, bagi dekat saya nanti saya pair dengan
korang. eh ini bukan entry ambil kesempatan, ini entry bukak pintu rezeki tau.


apa lagi. pergi search cimb malaysia sekarang. kalau malas klik ini terus.
dan siapa yang rasa nak pair dengan saya boleh add facebook saya meh.

No comments:

Followers