12/22/2010

Mata saya masih bermasalah.

assalamualaikum semua :)

thanks for the response towards my previous post. thanks for all the suggestions and
thanks a bunch to lovely Syazwani Tajudin for make a blog post about it. sangat 
menghargainya. terima kasih kalian. and from all the comments i've read, i rasa kalian
mesti tak faham the problem yang i cakap kan ni kan? okay, i will explain my problem
sebab kalau tengok gambar masih tak jelas.saya nak lukiskan gambar supaya korang
semua faham masalah saya ni dan saya nak sangat korang tolong saya.

yang dekat atas ni adalah mata orang normal. ada ruang dekat atas mata untuk lukis
eyeline tuh kan? and its no problem at all. tu lah yang kalian suggest lukis dekat atas
mata tu pekat sikit supaya lagi nampak cantik kan? but i cant do it because my mata
macam ini. cuba tengok gambar bawah ni.



please give me your suggestion love <3


4 comments:

ilif said...

mungkin u boleh try guna double eyelid tape :)

O'gosh said...

pejamkan mata dulu baru pakai..of course would be easier kalau pakai eyelid tape..

Izz Azizs said...

kalau macamtu, gunalah eyelid tape. easier way :)

eynda said...

Yess...guna double eyelid tape...akak pernah buat entry dulu2 tapi nak cari link letak sini sudah pening daaaa...tak jumpa ...tak ingat tajuk entry :-p

Followers