12/16/2010

Shah Alam.

kenapa tajuk mesti Shah Alam sahaja? kenapa tak sepetang bersama shah alam ke,
shah alam yang indah permai ke ke, atau shah alam syurgaku ke? sebab terlampau
banyak cerita kat Shah Alam dan sekarang dikumpul menjadi satu, dan jadi lah
satu rumusan yang bernama Shah Alam sahaja k. sekarang semua orang mari
bersemangat sikit, sebab saya tengah rajin nak bercerita ni.

sempena cuti sem ini, kebanyakkan masa cuti di habiskan dengan berjalan-jalan,
sampai terasa bahang rindu kepada rumah yang terlampau hebat. jadi, tak sabar
untuk balik Kedah pada hujung minggu ini. memang tak sabarrrrrr sangat. kalau
boleh nak masa cepat berlalu, tapi tak boleh sebab besok petang nak pergi Lost
world of Tambun, jadi kena lupakan rumah sekejap fokus pada Lost world of
Tambun. Tema kita sekarang bergembira sahaja ok. sebab lagi beberapa hari akan
start balik sem baru, jadi pressure akan datang bertimpa-timpa. sebelum mereka
datang, baik kita bergembira dulu ok?

semasa di Shah Alam, kedai makan yang rajin dikunjungi adalah Molek, Rasa
Manja dan Barra. Tapi kebanyakkan masa di habiskan di Molek sebab sedap
dan bertepatan dengan cita rasa kami sekeluarga :') atau nak mudah kita cakap
je kita malas dah nak cari kedai lain.jadi, bertempek saja di Molek untuk lunch
dan Barra untuk dinner. settle!


sebenarnya berada di shah alam adalah untuk menghadirkan diri ke sukan bank rakyat.
papa main ping pong, bowling dan golf. jadi kami sekeluarga bersepakat untuk menyokong
papa, tulah datang shah alam ni nak beri sokongan padu. hikhikhik

 muka kena macam diva sket yer bila nak pergi bersukan, walaupun lemak terkeluar sana
sini, harap bersabar lah semua yer.


 kenapa dengan budak gemok ni?




eh adik saya pondan. HAHAHA

<3


eh terjatuh cinta dengan si no 4 :')

kawan-kawan hidup saya dipenuhi dengan kegembiraan. alhamdulillah. doakan saya
dan keluarga berada dalam lingkaran yang di rahmati sentiasa k? begitu juga anda.
<3





4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

gambar cinta hati ya, heheh :)

NADIA said...

tomyam dekat molek boleh tahan sedap :D

WaA said...

awak dah kurus :)

Aisyah Hanis said...

pandai wat post. jeles2x. btw, folo sini kak

Followers