12/27/2010

Something funny you can do with GOOGLE. Try it!

assalamualaikum :)
mungkin ada yang dah tahu, dan mungkin ada yang tak nak tahu pun kan? jadi kat sini
yang boleh tengok ade lah orang yang tak tahu dan yang nak tahu. ok clear?

it is something funny that i found about google and ada tak yang perasan kalau kita
guna google kita jarang guna I'm feeling lucky? kita asyik guna search je kan?
so, hari ini saya nak ajak awak semua guna button tu. dan buat awak semua senyum
hari ini yer. :)

 
 
okay, cukup lah ni kan? ade banyakkkkk lagi sebenarnya. kalau nak tahu yang
banyak-banyak lagi. do request in the comment yer :)

and and kalau rajin, tekan lah butang facebook share dekat atas tu tau tau.




1 comment:

laila said...

xtau punnnn
ni baru try
hahaha menarikk

Followers