12/09/2010

TV series yang sangat sangat best.

assalamualaikum. 

hai semua orang. kepada sesiapa yang masih sudi melawat dan menjenguk blog
buruk ini, terima kasih banyak-banyak di ucapkan. minta maaf sebab menjadi
seorang yang sangat pemalas dengan tidak mengreply komen dan jugak tidak
langsung menjenguk blog semua orang. perasaan malas membuak-buak sampai
nak termuntah. dan tak tahu bila perasaan malas akan pulih. blog sangat tidak
sedap mata memandang dan langsung tidak ceria dan tidak sevouge blog lain.
eh apa ni? kenapa bermuram durja bila update blog? okay mari kita hiraukan
perasaan malas dan terus update blog dengan laju mari.

hari ini saya teringin nak cakap pasal tv series kegemaran dan kesukaan. yang
confirm tengok, comfirm donwload dan confirm menghayati dengan perasaan
sehingga mampu menceritakan kisah dari awal, kenal semua pelakon dan tahu
dengan mendalam semua karakter pelakon. ya itu lah yang saya nak cakap 
hari ini. okay semua, saya sangat suka tv series yang satu ini. top ranking, ranking
no satu dalam hati dan dalam fikiran. iaitu F.R.I.E.N.D.S wah memang saya 
suka bang. suka sangat. saya download dari season 1. dan tengok berulang
kali sampai pengsan dan bangun semula lepas tu tengok balik dan pengsan
semula. KAHKAHKAH


suka sangat mereka semua, naturally lawak. terutama phoebe. sangattttt kelakar okay.
kalau rasa nak gelak, confirm saya akan tengok f.r.i.e.n.d.s sebab memang sangat
terlampau lawak. 






yes memang sangat funny kan? all pictures credit to my tumblr friends. dont copy 
without my permission. and mind to tell me which tv series is your favourite? :)

4 comments:

murnimahyum said...

diana, ade tag tuk kmu~~ :)

n0n0i♥a'n'l said...

It's The Nanny!!

HAHAHA..

Tapi Friends pon kelakar gak.. HAHAHA

Sharinginfoz said...

dulu selalu gak layan citer nis ekarang ni entahlah lama betul tak tengok

RM1,000 Setahun Blogging

sarah1005 said...

ohoo..best yer
bleh layan nt =)

Followers