12/20/2010

What inside my bag when im traveling!

assalamualaikum semua :)
 

mama selalu membebel sebab beg terlampau berat. memang takde siapa sanggup nak
angkat handbag i kalau i suruh ambilkan atau pegangkan. sebab terlampau berat. i 
rasa pun berat jugak, tapi bagi i, semua yang i nak memang perlu ada dalam handbag
ni supaya senang nak ambil nanti. adik i pernah cakap beg i ni, kalau peragut nak ragut,
peragut tu datang pulang balik sebab berat sangat. HAHA okay, so jom tengok apa
yang i bawak sampai berat sangat ni.


so, i have the pink bag. it is my make up bag. smart tag, purse, small bag for my lipbalm,
lipstick, and compact powder, my watch, cable, charger, handphone, small camera, and
not in the picture my large camera. tehee maybe some of you will said eh yang tu tak payah
letak lah, eh yang tu patutnya letak kat yadaa yadaa yadaa.. tapi bagi i tu semua 
memang selalu kena ada dalam handbag. cuma kadang2, i letak the pink bag dekat bag
baju. tapi sebab kali ni bag tak muat. hehe okay. so, what inside your handbag when you
go travel? share jom :)


3 comments:

fyna said...

mine pon lebih kurang you punya lah dear..hehe tp camera kecik jela..besar punye xade =P

taz said...

HAHAA. Yang peragut datang balik sebab berat tu kelakar je. XD

O'gosh said...

huiyooo..

giler banyak barang...

inside mine includes all the necessities for a mommy on the go so that my baby would't miss anything while outing

Followers