1/01/2011

Suami Maizawati berang, isterinya difitnah sudah meninggal dunia!

assalamualaikum.

semalam saya terkejut sangat bila baca entry dari seorang blogger yang Maizawati, bekas
isteri Akhil khay meninggal dunia. sebab terkejut sangat saya pun pergi lah google and telah
mendapat jawapan yang beliau masih hidup segar bugar dan dipenuhi kasih sayang lagi kerana
baru lepas melahirkan anak. jadi, berita kematian Maizawati, bekas isteri akhil khay ini adalah
fitnah sama sekali, kerana dah terpampang di facebook beliau, suaminya mengamuk menafikan.
yelah, siapa tak marah kalau isteri yang kita sayang difitnah meninggal dunia. kalau cakap 40kali
kang, ha hish jangan cakap bukan-bukan.


jadi semua orang mari lah bersihkan hati sempena tahun baru ni. marilah kita saling sayang-
menyayang. saling mendoakan antara satu sama lain. bukannya membuat fitnah dan membuka
pintu benci orang kepada kita yer. mari lah kita doakan Maizawati, bekas isteri Akhil khay itu
cepat sihat, dan baby semakin comel kerana beliau baru jer lepas melahirkan anak :)



terima kasih kerana membaca entry ini. sila lah klik button share di atas supaya
fitnah ini ( kematian Maizawati ) tidak semakin berleluasa :)


1 comment:

cik nur said...

tak sangka pasal mati ada org nk fitnah manusia zaman skang mcm2

Followers