4/15/2011

Budak 12 tahun pun lagi terror masak dari kau!


and they are JUNIOR MASTERCHEFT :)

semalam lepas berhempas pulas buat keje korea yang susah dan annoying tu.
terbuka pulak siaran 702 dan tertengoklah pulak Junior mastercheft. mula-mula
ingatkan junior mastercheft ni adalah budak-budak umur 17 tahun ke atas.
rupa-rupanya dieorang ni ada umur 8 - 12 tahun. bayangkan weh 12 tahun weh 12 tahun.
bukan 21 tahun weh tapi 12 tahun. sejuk betul perut mak mereka mengandung weh.
aku yang dah umur 22 tahun ni pun tak reti masak apa, dieorang dah boleh masak
sama standard dengan international cheft weh. *malu aiii tau*

and my 3 favorite contestant are Isabella, Jack and Lucy.
and you all may know Isabella is the winner. Winner weh, 12 years old Isabella
is the winner of Junior mastercheft. hebat hebat. i'm so proud of her.




and dia ada adik (ke kakak) yang dapat masuk Top 4 sama dengan dia. kalau tak
silap rasanya nama dia Sofia kot. :) and they are twin. bayangkan both of them sangat
terror masak and can you imagine how sejuk their mom perut are? hehe




and i love jack sebab dia sangat tenang dan tup tup makanan sedap gilaaaaa...


and bawah ni semua gambar makanan yang dia masak selama berada di Junior Mastercheft.




sedapnya awak. meleleh-leleh air liur saya ni tau. nasib baik baru lepas makan. kalau tak
mesti dah termakan laptop ni. HAHA and i aslo love Lucy because of her attitude. dah lah
comel, baik sangat-sangat-sangat baik. :) dia suka bagi support dekat group members
and sangat pemurah. 


*lucy hugs her competitor(nick)* 

Ohhh this kids are so adorable :') and sekarang ada Mastercheft Malaysia.
and siapa-siapa yang memang ada bakat luar biasa dalam masakan,
jom mencuba diri di Astro Mastercheft Malaysia :)

No comments:

Followers