4/20/2011

Cantik gila perempuan ni. Hot pulak tu :)



kenal tak siapa ni? ini adalah Kila Fairy atau nama sebenarnya Syakila Nisha :)
sangat cantik, hot, seksi meletup-letup weh. cantik sangattttttt... aku suka tengok
dia ni, sebab cantik sangat. tak tahu lah kalau ada orang cakap tak cantik, tapi
bagi aku dia ni sangat cantik. sukaaaa tengok muka dia.setahu aku dia ni ada
berlakon dalam cerita Hotel Mania dan juga yang paling latest ni dalam cerita Karak.
okay, jom tengok gambar Kila fairy yang cantik ni lagi nak? :)





bye :)

11 comments:

sherah said...

the next pamelA ANderson perhaps?bbir dia hot gila kan!tak sabar nk tgk cite karak

Zumie said...

memang cun..lips die tu pehh..anak rohana jalilkan..

zahidah dihaz said...

bibir dia macam anjelina jolie...



New Entry: Petua mengelak pitan

akmar mia said...

macam angelina jolie pun ade. :)

Munirah said...

dia mmg cantik..mcm angelina jolis msia dahh..jeles2

ada mokhtar said...

hot and spicy... hehehe..

taz said...

cantik sgt. tapi ramai org kutuk ckp dia ni plastik. wallahua'lam.

Eff Allan said...

cantiknya dia. hish. apesal cantik rasa macam nak lempang ni

spigot said...

macam bibir adibah nor pun ade jugak sikit2 kan.....hehe

spigot said...

aa'aa la cantik bibir dia, macam bibir adibah nor pun ade juga sikit2 kan....

sarah mohamad said...

ala2 hindustan dia ni.

Followers