4/21/2011

Karaoke party yang best, budak akademi fantasia pun patut join!

pernah dengar tau karaoke party? ini bukan kita pergi karaoke lepas tu buat 
party sempena birthday kawan terbaik atau lepas habis exam, atau lepas dapat duit
jual shawl tapi ni karaoke party which is you just sit infront of your laptop then nyanyi
lah 40 50 lagu pun yang kauorang suka secara percuma tanpa had dan masa. macam
best kan? okay first of all, kalau nak rasa kebestsannya karaoke party ni, boleh lah klik
dekat link bawah ni :


yer kauorang boleh check pitching kauorang ke laut ke, ke gunung ke. boleh tahu lagi
grade kauorang macam mana kalau nyanyi lagu tu. best ke tak. sebab dia boleh detect
suara kita bila nyanyi lagu tu tau. dan pada siapa yang perasan suara sedap tu, boleh
pergi register karaoke party sekarang, cuba try check tengok hangpa dapat grade
superstar dak? haha macam aku ni memang orang yang tak pandai menyanyi 
langsung kan. jadi dapat lah grade ni je. *malu aiiii*


wannabe je gua beb. tak mampu nak jadi superstar lagi. sabar ye semua.
pergi try skang. lepas tu kita sharing sharing result kita k? hehe bye :)



3 comments:

sherah said...

hahaha best2 XD

arekymz mukmeen said...

hahahaha.
kalo nak point tggi ltak je mp3 ke kat mic tu.
gerenti dpt markah beyonce.
hehe.

hudhud said...

kena ada mic ke? hehe

Followers