4/22/2011

Kipas susah mati Najwa Latif


remember this video? aku pernah upload video ni dulu kat blog. well, obviously
im a proud sister :) siapa tak bangga weh, kalau adik sendiri ada talent, tak
kisah lah talent ape pun, kalau ada kakak yang tak bangga gua tak tahu nak 
ckp apa lah kan, ni mesti kes keluarga tak bahagia ni. HAHA 


tapi aku xde lah cakap pun suara adik aku sedap ke apa kan. aku just bangga 
sebab adik aku pandai main gitar dan boleh menyanyi. aku tahu ramai lagi yg
boleh main gitar, but NI ADIK AKU WEH, AKU BANGGA LAH KAN.
but aku tak tahu kenapa manusia ni ada yang jenis pendengki dan busuk hati.
yang tak boleh tengok orang lain senang, mesti ada je cara nak menyakitkan
hati orang. ini aku tak tahu lah siapakan, tapi yang penting kipas susah mati
Najwa latif kot. Najwa latif, if you happen to read this, you have such a big fan weh. :)



budak yang nama pelangi431 ni kan, dia hantar macam hate comment lah kan.
i dont mind kalau orang nak tegur, macam suara tak berapa best lah. cuba lagi.
perlu perbaiki lagi ni. atau apa-apa jelah yg kita panggil komen membina bukan
komen macam budak pelangi431 ni. and what with the CAPS LOCK SIR? haha
well, do check out najwa latif as she born talented. :)



1 comment:

arekymz mukmeen said...

she can play guitar well.
kalo sy ade adik yg bole buat cam ni pon sy bangge.
adik sy lukis cantik yg kene anta kat skula pon sy dah bangge.
hahahaa.

Followers