4/09/2011

Restoran Gembira.

seriously, you guys have to tampar me sebab being so pemalas!
okay its not that i'm pemalas, cuma i'm superb busy this week with
my test, assignment and presentation. lame? yes, but it is what it is.
nak buat macam mana. but i promise, i will make some time for you guys.
i will go blog-hoping and leave some comment. PINKY PROMISE :)

so, today for the 3rd time my housemate and I had our dinner at Restoran Gembira,
dekat dengan wisma mais belakang McD section3. orang shah alam mesti
tahu punya kan? the food is good, the service is good but you guys have to
sabar with the pekerja yang macam a bit lampi. and i think they are not
Malaysian lah. tu sebab lampi and have to speak clearly so that they will
understand. but its okay. i'm okay with that as long as the food is good.













kiteorang kalau malam-malam mesti ada masalah nak dinner dekat mana.
sebab dah boring tak tahu nak makan kat mana, malas nak pergi jauh2, kalau
boleeh nak makan area shah alam je. anyway, you guys ada tempat best? :)


3 comments:

murnimahyum said...

murni suke pergi Restoran Saad, dekat dpn tasik sek 7. Restoran Cili Merah, Seksyen 9. Restoran Barra, Seksyen 7. Restoran Rejab, Batu 3. Ayam Penyet, padang Jawa. Dekat dlm mais ada 1 restoran ayam berempah yg best, lupe pulak nme kedai die~

ada mokhtar said...

mesti sentiasa gembira ek makan kat situ,.. hehe

mai said...

kat uptown banyak kedai makan sedap la red :)

Followers