6/02/2011

I lost my touch

saya kehilangan sentuhan
i lost my touch, easy said. i really lost my touch. bukak blog, nak update
tapi tak tahu nak cakap pasal apa. tak tahu nak mula ayat macam mana. tak tahu
nak cakap yang mana dulu. dan akhirnya, terus tekan X. bukak tumblr gelak sorang2.

hari ni. hari kedua. aku praktikal. tengok, ini contoh hilang sentuhan. terus sambung ayat
tanpa kesinambungan perenggan pertama. sabar. aku tengah bina balik sentuhan. okay
sambung balik, hari ini hari kedua praktikal dan aku sangat penat duduk. HAHA
kerja tak banyak pun yand diberi, aku mintak dia bagi satu, pastu tak bagi dah. kena
mintak lagi. takpe takpe, awal-awal lagikan? dah lama-lama nanti mesti akan banyak
kerja. jadi, sekarang ni kita bersabar dan senyum :)


ini muka excited nak pergi kerja namanya. tapi bila dh petang, rasa tak sabar gila
nak balik. HAHA tempat praktikal aku best, best bagi definisi aku lah. takde
orang kerek, takde orang sombong. semua nya okay dan saling senyum antara satu
sama lain. i loike. :) itu yang best. takde meja sendiri, semua budak praktikal duduk
dalam satu bilik, ada satu meja besar, ada aircond, its nice. its okay for me. i love it.

kejap kejap. siapa budak rambut macam penyapu yang baca blog aku tu? haha hai awak.
terima kasih sudi luangkan masa baca blog saya. macam mana hidup awak? happy?
bagus tahniah. semoga awak happy selalu. ingatlah siapa diri awak, dekat mana awak
sekarang, ingatlah macam awak cuba pun, awak takkan berada di tempat saya.
cuba ingat balik, kenapa repeat paper? mungkin ada kesalahan dengan manusia ke.
bawak-bawak lah mintak maaf. LOL




No comments:

Followers