6/25/2011

Jangan terkeliru the real masjid al-aqsa.

assalamualaikum. 
ini adalah entry untuk kita saling ingat mengingati. kalau ada tersalah dan silap
harap dapat betulkan saya dengan cara yang baik. saya harap takde siapa
yang terkeliru antara masjid al-aqsa dengan dome of the rock. cuba korang semua
try google masjid al-aqsa, mesti akan keluar masjid yang kubah warna kuning/gold tu
kan? itu bukan masjid al-aqsa(melalui pembacaan) itu adalah dome of the rock. 

*boleh klik untuk besar kan


masjid al-aqsa adalah kubah yang berwarna biru macam buruk sikit. ini adalah
masjid al-aqsa. 


dan di bawah ini adalah dome of the rock.


tolong tolong tolong jangan ambil remeh. tolong share perkara ini walaupun anda
dah tahu. sebab saya percaya dekat luar sana masih ada yang tak tahu. 
orang kristian sengaja nak kelirukan kita tentang kebenaran masjid al-aqsa sebab
mereka nak runtuhkan masjid al-aqsa. jadi, dengan cara mengatakan yang
dome of the rock ini adalah masjid which is clearly not! 


please note that masjid al-aqsa adalah kiblat utama umat islam sebelum
dipindahkan ke kaabah atas arahan Allah swt. sayangnya kalau ianya
diruntuhkan begitu saja. please guys. sebarkan benda ni.







2 comments:

syakey said...

ada ja agenda orang kafir,isk.....

Shekin Barudin said...

nk share blh ?

Followers