10/28/2011

Samsung Galaxy S II for free?

Sebagai pengguna samsung galaxy s II mesti kalian semua dah sedar
kehebatan samsung galaxy s II kan? mesti kauorang akan scroll cepat-cepat
entry ni sebab dah bosan orang asyik cakap pasal samsung galaxy s II kan?
tapi bagi yang masih belum tahu kehebatan dan kebestsan SII ni, apa kata
kalian semua duduk baik-baik, pergi ambil popcorn dan baca entry ini
dengan tenang. :)



semua orang tahu kan yang samsung galaxy s II come with 2 colours which 
is white and black kan? and kalau aku, aku akan pilih white, because its rare, 
its unique, and because white is different but ada jugak yang cakap nanti putih 
cepat kotorlah ape lah. but worry not as samsung galaxy s II punye 
cover/casing/housing memang dah terlambak-lambak dekat pasaran dan 
tak payah nak risau istilah kotor ke apa ok.

dan yang aku paling suka pasal samsung galaxy s II ni adalah its camera. 
ya Allah, tak kiralah muka kau buruk macam mana pun time tu, kalau kau 
ambil gambar guna samsung galaxy s II ni, kau akan nampak flawless dan 
putih dan cantik. tak semena-mena kau punya self esteem naik mendadak, 
terus boleh buat presentation tanpa perlu tengok note dah. sebab apa tahu tak? 
samsung galaxy s II have 8mp back camera and front-facing camera 2mp woii.. 
mana nak cari? apa canggih sangat samsung galaxy s II ni, aku lepuk
kang. btw, jom usha gambar aku yang konon-konon flawless ni nak?


oi tolong lah. memang tak flawless pun muka ni tapi tapi tapi i love the colours
and bayangkan ini adalah front-facing camera. bayangkan kalau camera belakang?
jom tengok gambar camera belakang. okay okay bukan gambar aku, nanti disaster
pulak. sabar yer anak-anak kecil.




dan selain daripada tu, bila pakai samsung galaxy s II i feel safe. tahu x kenapa? 
sebab its plastic so i dont have to worry kalau terjatuh dia akan pecah berderai 
ke apa. macam adik aku yang no dua tukan, dia pakai iphone4 and aku pernah 
sekali terjatuhkan iphone die, berdebar-debar kot jantung aku. takut pecah ke 
apa screen dia, tapi nasib baik tak pecah, cuma ada scratch sikit tapi memang 
dah rasa sangat takut untuk pegang iphone lembik-lembik dah. kalau nak pegang, 
kena pegang dua tangan. (iphone user, i beg your pardon :p ) kalau kauorang nak 
rasa lebih yakin yang samsung galaxy s II is not the phone yang you have to be 
careful every 24/7 you should watch this video.



feel safe now? and i want to talk about the application right now baby. attention
needed :) so as you guys know, samsung galaxy s II pun ada its own place for 
application which is we called Market. And you boleh pergi download application 
macam-macam dekat sana and afraid not you also can get the paid application for 
free. but itu nantilah aku ajar okay? but memang ada LOTTT of applications yang 
kauorang semua memang akan teruja gila-gila punya lahhh...



ada banyakkk lagi application, but too lazy too print screen everything. jadi,
guess what sayangs, go buy this samsung galaxy s II like right now or you 
can get it for free eh? try here : Samsung Galaxy S II for free?

Followers