10/24/2011

Emotional Bullshit


assalamualaikum everyone. im very tired today, rush sini sana. drive laju2,
lenguh kaki ni kena tekan minyak. dekat office pulak kena bangun duduk,
bangun duduk, hantar dokumen tu suruh orang ni sign, lepas tu suruh org
ni sign, pastu bangun lagi cari file, pastu bangun lagi pergi fotostat. adoiii
memang lenguh betul kaki ni. tolong urutkan T_____T

tapi aku ni sebenarnya bukan seorang yang kisah sgt pasal benda remeh 
temeh. kalau setakat penat tu, aku masih boleh gelak2 lah, boleh borak2,
perkara biasa jelah penat tu. bukan perkara luar biasa pun. kalau aku drive
10jam pun, kalau dh sampai tu aku masih boleh bergelak ketawa, main game
ke, online ke. serious! tapi aku akan jadi marah kalau time tengah penat2 tu,
ada orang emo. dah lah aku tak tahu kenapa orang tu emo, lepastu muka 
pulak masam dengan aku, konon2 tak nak bertegur sapa dengan aku. ntah
aku buat salah ape ntah aku pun taktahu. kalau perempuan aku mungkin
boleh consider period ke kan. tapi kalau lelaki? cam ne tu eh bang.

senang cakap macam ni lah. aku jenis tak kisah dan aku jenis boleh terima 
teguran as long as teguran tu secara baik. jadi, kalau aku ada buat salah
why dont cakap elok2... sebab dengan kau bermasam muka dengan aku,
buat aku meluat dan benci kau. and dont make me hate you, sebab there is
no turn back ('.')

No comments:

Followers