10/29/2011

Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

Contest ini dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub.


first of all, Samsung Galaxy S II is really catch my eyes. since the first
time i saw the ads, you guys ingat tak? yang ada ayam duk berkokok tu
pastu die tunjukkan gambar telur dekat handphone tu, terus ayam tu duduk
diam-diam, konon-konon nak jaga telur. tak ingat? meh tengok ni..


atau ingat tak iklan yang girlfriend die merajuk, lepas tu nak pujuk
girlfriend dia, boyfriend dia konon-konon masuk bawah pintu penyek kan
muka. dengan bantuan samsung galaxy s II dia ambil gambar muka
penyek dan dengan ke slim man samsung galaxy s II ni, dia selitkan
celah pintu. hehehe :) tak ingat jugak? adoi adoi. jom tengok ni...


walaupun sekarang aku pakai blackberry torch, walaupun dah cukup
hebat dah blackberry torch tu. aku masih mahu lagi yang paling hebat.
jadi, sebab-sebab di atas lah aku nak Samsung Galaxy S II :)




2 comments:

katakataDILA said...

gud luck dear. Nnt dapat, share boleh ? Ha ha ha ^^

Mr Bukit Besi said...

adakah ini blog yg menang? hehe...gud luck

Followers