10/25/2011

What is awesome?

hai and assalamualaikum semua orang yang awesome :)

hari ni dalam entry ni mari kita sebut awesome banyak2 nak? sebab
bila kita sebut awesome banyak2, kita akan menjadi awesome.

siapa suka fridge magnet? kalau tak suka pun, siapa suka tampal2
gambar dekat fridge? saya suka sangat. tu sebab dekat rumahku syurga
ku ni penuh firdge magnet dekat fridge. warna warni. ada all fridge magnet
from all over the world. ada gambar my family dekat fridge, tapi sebab
gambar bukan magnet, saya ambil cara mudah lekatkan fridge magnet
sekali dengan gambar supaya nampak awesome. :) dan siapa suka kalau ada
calendar, yang ada muka kita dengan boyfriend kita? yang ada muka family
kita tengah sengih kat kita dekat calendar? siapa sukaaaaa??

awesome tak kalau kita boleh beli fridge magnet yang ada gambar muka
kita dan tersayang kita? awesome tak kalau kita boleh beli calendar yang
ada muka kita dengan musyuukkk bachennn kita? awesome tak kalau kita
dapat beli semua-semua yang awesome di atas dengan harga murah?
bayangkan lah der photodelivery.com.my bagi korang chance untuk menjadi
awesome dengan offer hanya RM49.60 untuk 6 pcs customized photo 
magnet,sekali dengan free 2012 calendar, free another 2 photo magnet 
dan tak perlu keluar duit banyak sangat sebab its free delivery :D 
daripada harga asal RM114.


omeyyy tak? omeyy tak kalau gambar kitewww semua yang cantik dan
awesome ni boleh letak kat fridge. kalau boring letak kat fridge kat dapur,
boleh letak kat fridge dalam bilik, kalau boring letak kat fridge dalam bilik,
boleh letak dekat fridge hotel mana-mana. calendar pulak boleh letak kat atas
meja belajar, atau meja kerja atau meja dapur atau meja jiran-jiran.


jom kawan-kawan kita beli untuk diri kita atau beli bagi dekat adik-adik,
abang-abang, kakak-kakak, buchuk-buchuk kita nak? jom jom kita beli

No comments:

Followers