11/13/2011

Aidiladha & Birthday Celebration :)

hye. assalamualaikum semua...
biasalah badan dah gemuk memang semua benda pun jadi malas nak buat.
termasuk lah update blog. memang malas sesangat lah kan. jadi, sebab masih
malas tapi rasa sangat perlu untuk update blog jadi 2 buah kejadian penting 
akan saya satukan kumpulkan longgokan dalam satu entry. okay mula!



baca dengan satu nafas. tahun ni tak balik kampung semua orang ada dekat rumah
jadi kiteorang hanya berlima sahaja pepagi pergi sembahyang raya, lepastu
balik rumah terus ambil gambar lepas tu makan lepas tu pakai jubah
sampai pukul 2 lepas tu tukar baju duduk rumah lepas tu telentang 
depan tv tengok tv sampai lebam. fuhhh...






11/11/11 tarikh yang orang duk sebut-sebut dekat facebook, twitter, tumblr.
dan tarikh ni jugaklah my lovely sister naddia redzuan punya birthday. :)
so, birthday shout out for my sister... so here we are in secret recipe celebrating
each other. eheh celebrating my sister's birthday.. and guess what we only bought
ONE SLICE CAKE for her. bukan sebab tak mampu ke, kedekut ke,
tapi sebab semua orang tak teringin. sebab before ni every event
father's day, mother's day, everyone birthday, annivesary ke semua akan
beli whole cake and end up tak habis basi dalam peti ais. aisehh and salah satu
sebab lain adalah sebab kiteorang dah JEMU.. aishhh i wish baskin robbin 
exist in Jitra. but whatever it is, everyone is happy, she still turn 20 and we 
still love her and end of the story. :)

so bye.

1 comment:

cha said...

happy family. say happy bday to her. btw i jump instagram adik u hehe ;P

Followers