9/30/2014

How to be successful in online business?

Assalamualaikum.

Again teragak-agak nak tulis for this first paragraph. Its been a year im leaving this blog and suddenly i miss it. Well, growing up and currently 25 and single (cehhh!) make me want to write useful things. :)

Well, new readers, old readers & friends if you reading this, from now on this blog will be full with useful things okay? No more drama, kawan bergaduh ke apa. so stay tuned and keep on reading. Another head ups for people who do not know me, i am dianna and 25years old and im self employed! I have my very own online business which you can visit here >> www.prettypop.com.my

Back to the main title, how to be successful? I really cant say that I am a successful owner of PRETTYPOP but hey im working hard and i do pay my own bills and support my sisters and i do earn 5 figures income, so i think i deserve a pat on my shoulder *flip shawls*


  • WORK HARD

The first things to success, if you are in online business, you must work hard. Work so hard that you ended up success. Have you ever heard someone do nothing, only sitting watching movies, and at the end of the month got RM10K in the bank account? Jangan cakap pasal MLM la, malas nak cerita. No, no one will succeed by only sitting and watching tv. Unless you born rich.


  • DONT GIVE UP

DONT EVER GIVE UP. Competition are stiff, but dont give up. If you want to give up then dont start your business at the first place. Go makan gaji, tiap bulan dapat gaji balik tidoq! In online business you dont work 9-5, you work 24/7. Bear that in mind. Kejayaan tak datang bergolek-golek macam ayam golek, you must earn it, work for it.


  • BE POSITIVE

Kalau kita buka instagram now, kita tengok lah online seller lain yang followers puluh-puluh ribu, tunjuk gambar pos parcel berguni-guni bag ikea, rasa jealous sangat kan? But be positive, ingat rezeki datang dari Allah swt, jangan jatuhkan semangat dan mood anda dengan perkara tu. Be motivated by it, kalau tak boleh please unfollow them okay? Be positive! Be positive! Kita yg control diri kita, nothing beats positive vibe. Remember that.


  • BE DIFFERENT

How you approach people (your customer?) What exactly you are selling? Be different, jangan orang jual tudung kau nak jual tudung, orang jual jubah sequin, jubah lace, jubah satin kau nak jual jugak.Tepu! Tepu! Be different, kalau nak jual jubah sebab now trend orang pakai jubah, tak payah lah letak lace ke sequin kat lengan, ramai dah orang jual, bosan! Buat lah lain design, letak embossed roses kat lengan ke, letak pearl ke, buat lah patch jubah. Tengok orang lain buat apa, and then get creative from that. People love something different, usually lah.

I think enough lah for today, if you need anymore tips please comment below okay? So here something to motivate you guys. :)

People Who Found Success Despite Failures. Believe it + Go for it = it will happen


3 comments:

Azcona Nur Azleah LMF said...

Love it. Thank you, Diana ;)

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Followers